Cloud Garden

Smart Climate Solutions

Producten

Cloud garden groene plantenwand. Planten op kantoor

Groene wand

€ 490,00 per m2

De groene wand is volledig modulair opgebouwd, circulair en 100% Made in Holland. Door de modulaire opbouw past de groene plantenwand altijd en overal. De circulariteit in combinatie met de lokale productie, zorgt voor een minimale footprint.

Roomdivider

€ 1.890,00 – € 3.590,00

De roomdivider, gemaakt van gepoedercoat (roestvrij) staal is volledig circulair en 100% Made in Holland. De roomdividers zijn verkrijgbaar in de maat S t/m XL die allemaal voorzien kunnen worden van diverse achterwanden. De roomdivider is daarnaast makkelijk verplaatsbaar.

Mini

€ 360,00

Dit is de kleinste binnenklimaatoplossing binnen het Cloud Garden assortiment. De Mini is op de meest kleine werkplek. Daarnaast is de Mini volledig circulair en 100% Made in Holland.

Waterwand

€ 3.190,=

Deze decentrale oplossing heeft niet alleen een positief effect op het binnenklimaat, maar is ook een echte eye-catcher. Net als onze groene wanden is deze wateroplossing volledig circulair en 100% Made in Holland. Daarnaast vormt het een transparante, lichtdoorlatende afscheiding.

Klimaatsensor

€ 180,00 – € 280,00 (p/jr)

Cloud Garden maakt met de zelf ontwikkelde sensor het binnenklimaat meetbaar, gezonder en energie-efficiënter. De multi-sensor registreert: relatieve luchtvochtigheid, temperatuur, CO2, vluchtige organische stoffen en fijnstof. De uitgebreide klimaatanalyse geeft concrete adviezen om het binnenklimaat te verbeteren.

Nieuw: WallFlore Systems

Cloud Garden en Wallflore gaan samen verder.
Bekijk de systemen van WallFlore via onderstaande knop.