NL

 

Voor wie is Cloud Garden er?

Datgene wat wij doen, doen wij natuurlijk voor een zo breed mogelijke markt. Wel zijn er vier duidelijke segmenten waar onze oplossingen vooral interessant voor zijn, dit zijn: interieurbeplanters of groenvoorzieners, interieurarchitecten of projectontwikkelaars, professionals uit de installatietechniek, facilitaire diensten en gebouwbeheer of bedrijven met een kantoorruimte, horecagelegenheid, showroom of ontvangsthal.

Groenvoorzieners / Interieurbeplanters

Onze sensor kan u helpen, om een gefundeerd advies te geven over de hoeveelheid planten per ruimte ter verbetering van het binnenklimaat. Maar ook ons modulaire systeem voor groene wanden kunt u inzetten om de meest creatieve projecten vorm te geven. Daarnaast zijn onze roomdividers in verschillende uitvoeringen ook gewilde objecten voor interieurbeplanters om met name kantoorruimtes te vergroenen. Kortom: wij kunnen uw groene ideeën versterken en helpen deze te realiseren! Tevens doen wij altijd de aanbeveling, om het onderhoud van de groene wanden die wij zelf plaatsen, uit te besteden, dus ook dit kan uw business een boost geven.

Interieurarchitecten / Projectontwikkelaars

U bent altijd van begin af aan betrokken bij de realisatie van nieuwbouw- en verbouwprojecten. Daarom komen wij graag met u in contact om u meer te vertellen over onze producten. Met onze producten heeft u namelijk iets unieks in handen, waarmee u uw opdrachtgever regelrecht kunt verrassen! Bovendien kan er in de ontwerp- en planningsfase al rekening gehouden worden met de implementatie, hetgeen vaak ervoor zorgt dat de uiteindelijke realisatie makkelijker en efficiënter verloopt, met een perfect resultaat tot gevolg. Wie wil dat nou niet?

Installatietechniek / Facilitaire diensten / Gebouwbeheer

Door middel van onze geavanceerde klimaatsensor kunnen wij het binnenklimaat zeer nauwkeurig monitoren op verschillende punten: temperatuur, relatieve luchtvochtigheid, CO2, VOC’s en misschien wel de belangrijkste, fijnstof. De resultaten van de meting kunnen u helpen het voorhanden systeem beter af te stemmen op de behoeften van de gebruiker van de ruimte. We weten immers allemaal, hoe duidelijk te droge lucht of een te koude/warme temperatuur de productiviteit van medewerkers negatief beïnvloedt. Nog maar te zwijgen over het effect op de tevredenheid van de medewerkers! Wilt u uw systeem slim aansturen op basis van wat er gemeten wordt? Graag denken wij ook hierin met u mee. De algoritmes die wij vandaag de dag ontwikkelen, kunnen uw slimme oplossing van morgen betekenen!

Onze oplossingen in de vorm van groene wanden en waterwanden kunnen daarnaast decentraal helpen om het binnenklimaat verder te optimaliseren. Naast het positieve effect op het binnenklimaat, vormen deze oplossingen ook een esthetische toevoeging, die de beleving ten goede komt.

Bedrijven met kantoorruimte / showroom / ontvangsthal / horecagelegenheid

U bent zelf geen interieurbeplanter en ook geen architect of installateur? Maar u heeft wel een kantoor en bent geïnteresseerd hoe u de productiviteit en tevredenheid van uw medewerkers kunt verhogen? Of u wilt graag uw showroom, horecagedeelte of ontvangsthal een groener, levendiger image geven? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Graag werken wij, indien gewenst, samen met de interieurbeplanter, architect of installateur die al jaren uw vertrouwen geniet.

Meer weten? Ga dan naar onze ‘Over ons’ pagina

 

Laten we eens in gesprek gaan