Tom Koenderman genomineerd voor ABN AMRO Duurzame 50 Young Professionals

Wordt Tom Koenderman de Duurzaamste Young Professional?

Wat zijn we trots, want onze Tom Koenderman maakt deel uit van de top 3 van meest veelbelovende toekomstige groene leiders.

Dit event, georganiseerd door ABN AMRO in samenwerking met Duurzaam Gebouwd, is de jaarlijkse thermometer betreffende duurzaamheid in de bouw en vastgoed in Nederland. De vakjury beslist uiteindelijk wie uiteindelijk de koploper is op dat gebied. Wie zijn nu de koplopers als het gaat om de verduurzaming in de gebouwde omgeving en wie beschikt er over voldoende daadkracht, charisma, contacten, kennis en visie om deze ook echt duurzamer te maken.

De jury bepaalt uiteindelijk op 4 onderdelen wie de uiteindelijke winnaar wordt:

1: Bijdragen aan het mogelijk maken van duurzame projecten;
2: Deze bijdragen inzetten bij duurzame initiatieven;
3: Actieve kennisdeling over verduurzaming;
4: Het stimuleren en initiëren van duurzame samenwerkingen

De inzet van de duurzame producten van Cloud Garden in de gebouwde omgeving

De inzet van onze groene wanden in diverse gebouwen groot en klein, het monitoren en verbeteren van het binnenklimaat door middel van onze klimaatsensor en onze nieuwste producten als de waterwand en de Cloud Garden Minizorgen allemaal voor de verduurzaming en een beter binnenklimaat in de gebouwde omgeving. Daarnaast zijn onze groene wanden en waterwand ook nog eens circulair geproduceerd.

10 april is het moment van de waarheid

Wij zijn natuurlijk nu al enorm trots dat de oprichter van ons bedrijf, Tom Koenderman deel uitmaakt van de top 3. Op 10 april 2019 wordt bekend of het ons gelukt is om deze prijs in de wacht te slepen!

Meer informatie via: https://www.duurzaamgebouwd.nl/artikel/20190401-genomineerden-voor-abn-amro-duurzame-50-young-professional-bekend

Niels Tanger Marketing & Sales