Tom Koenderman aanwezig bij Global Entrepreneurship Summit

Onze Tom Koenderman heeft op uitnodiging van de Nederlandse overheid de Global Entrepreneurship Summit bezocht in Den Haag. Samen met 2000 andere wereldwijde ondernemers is er gesproken over de laatste innovaties, investeringen en het beleid in de ondernemerswereld om samen tot oplossingen te komen voor de meest voorkomende maatschappelijke problemen.

Niemand minder dan Koningin Maxima opende dit jaar het Global Entrepreneurship Summit. De GES wordt samen met de Verenigde Staten georganiseerd met als doel zoveel mogelijk ondernemers met elkaar in contact te brengen.

Naast Máxima, hebben ook Mark Rutte, Ivanka Trump en vele andere invloedrijke personen en wereldwijde topondernemers diverse speeches gehouden over uiteenlopende onderwerpen, maar natuurlijk vooral die te maken hadden met ondernemerschap en hoe we de meest voorkomende problemen samen kunnen oplossen.

Tom Koenderman heeft diverse ondernemers gesproken en was onder de indruk van dit enorme event. Hij kijkt dan ook terug op twee succesvolle dagen.

Niels Tanger Marketing & Sales