UWV zorgt niet alleen voor werknemers extern, maar denkt ook aan haar eigen medewerkers

Het UWV kantoor in Groningen heeft gekozen voor meer groen in de kantooromgeving. Zo zijn er door ons twee groene wanden geplaatst in twee verschillende maten. De toevoeging van deze twee groene wanden in de kantooromgeving zorgt er nu voor dat er door het UWV niet alleen gedacht wordt aan de werkenden in Nederland, maar ook zeker haar eigen medewerkers. Deze twee plantenwanden filteren vanaf nu de giftige stoffen en verspreiden gezondere lucht, zodat de medewerkers zich prettiger moeten gaan voelen en minder vaak ziek zijn. Om de werking van onze groene wanden zo goed mogelijk te laten verlopen, is er een ventilatiesysteem inclusief verlichting toegevoegd om de groei van de luchtzuiverende planten te bevorderen en de levensduur te verbeteren.

Zo hebben wij ook een project mogen uitvoeren in Groningen, de stad die zich continu bezighoudt met het verbeteren van het klimaat en vele innovaties bedenkt die bijdragen aan het verbeteren van het milieu.

Wat doet het UWV?

UWV staat voor Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen. Het UWV zorgt voor een deskundige en efficiënte uitvoering van de werknemersverzekeringen, zoals de WW, WIA, WAO, WAZ, Wazo en Ziektewet.