The Green East kiest voor meer groen in de werkomgeving

Voor The Green East, ook wel ‘Home of Green Development’ genoemd, heeft gekozen voor meer groen in de werkomgeving. Deze organisatie houdt zich continu bezig met het creëren van innovatieve ideeën en werkwijzen om de circulaire economie in de agri- en foodbusiness van kwaliteitsimpulsen te kunnen voorzien.

Groene wand werkt samen met onze klimaatsensor 

Voor deze innovatieve organisatie, die zich dus ook bezighoudt met groen, hebben wij een grote groene wand aan de muur bevestigd, waarbij het binnenklimaat inzichtelijk wordt gemaakt door de combinatie met onze klimaatsensor. De analyse van het binnenklimaat kan door de medewerkers  worden ingezien via een klein schermpje die geplaatst is naast de groene wand. Het inzichtelijk maken van het binnenklimaat maakt het voor de medewerkers van The Green East duidelijk hoeveel impact groen heeft op hun werkomgeving.

Ook de juiste verlichting voor de luchtzuiverende planten is belangrijk. Ook hier hebben we samen met The Green East de juiste oplossing voor gevonden. De juiste hoeveelheid natuurlijk licht zorgt voor een langere levensduur en een betere werking van deze planten.