Schoenen passen in de groene winkel van Sneaker District Antwerpen

In opdracht van Barde + van Volt Architecten hebben wij een groene wand gerealiseerd in de nieuwe vestiging van Sneaker District in Antwerpen. Het doel van deze groene wand is om de juiste sfeer te creëren in de winkel die aansluit bij de Brand Experience van Sneaker District. Met de groene wand wordt een Urban Jungle gecreëerd met als finishing touch het logo in Neon letters.

Personaliseerbaar

Dit project laat zien dat er meer mogelijk is met een groene wand dan u denkt. Naast dat er voor verschillende luchtzuiverende planten en voor verschillende afmetingen kan worden gekozen, is het ook mogelijk om allerlei andere features toe te voegen. Deze Neon letters zijn hier een perfect voorbeeld van en zorgt ervoor dat het logo van Sneaker District wordt uitgelicht in de winkel in Antwerpen.

Architect: Barde + van Volt
Neonletters: Neon Designs