Luchtzuiverende planten bij de beste werkgever van 2017-2018

Planten bieden een beter leven, een vitale business en ze leveren een duurzame bijdrage aan een groenere wereld, dat is waar Royal Lemkes, maar ook wij volledig achter staan. Dit project en de samenwerking met hen is dan ook een perfecte kruisbestuiving te noemen.

Ook de eigen medewerkers hebben recht op een gezonde werkplek

Voor Royal Lemkes hebben wij twee groene wanden mogen produceren en uitleveren. Zo bieden nu een beter leven aan de mensen die er werkzaam zijn. Kortom, een vitale business in het kantoorgebouw. Onze natuurlijke verlichting en de juist afgestelde ventilatie, naast de luchtstroom in het gebouw, zorgen ervoor dat de luchtzuiverende planten een zo positief mogelijk effect hebben op het binnenklimaat. Zij weten als plantenleverancier natuurlijk als geen ander hoe belangrijk het is om planten in de gebouwde omgeving in te zetten en hoe prettig dit uiteindelijk kan zijn voor de mensen die hierin werken.

Wij zijn trots dat wij met onze oplossingen iets kunnen bijdragen aan het binnenklimaat van misschien wel de grootste plantenleverancier van Nederland.

Royal Lemkes

Royal Lemkes is in 1882 gestart als kwekerij en uitgegroeid tot een Koninklijk bedrijf. Op dit moment zijn zij Europees marktleider in het leveren van planten aan grootschalige retail uit diverse segmenten zoals bouwmarkten, tuincentra, supermarkten en woonwinkels.