NL
Cloud Garden is een innovatief bedrijf, gestart vanuit de overtuiging dat er pure winst te behalen is uit natuurtechnologie. Winst voor individuen, voor bedrijven en voor de samenleving.

Waarom Cloud Garden

Bij Cloud Garden geloven wij dat we de samenleving gezonder en vitaler kunnen maken met natuurtechnologie.

Hoe doen we dat?

Wij zetten in op het creëren van een prettige leef- en werkomgeving met een gezonder binnenklimaat.

Wat hebben we te bieden?

Samen met overheid kennisinstituten en innovatieve partners ontwikkelen wij slimme oplossingen voor een vitale samenleving.

Cloud Garden System – Smart by nature

Innovatie, circulariteit en een rotsvast geloof in de kracht van natuurtechnologie vormen de basis van onze producten en concepten. Ons award-winnende Cloud Garden System – bestaande uit een climate sensor met web-app, een groene wand en een energiezuinig ventilatiesysteem – maakt de zuiverende werking van planten inmiddels bij vele bedrijven inzichtelijk en controleerbaar. Mensen voelen zich prettiger, zijn productiever en melden zich daardoor minder vaak ziek. Het systeem verzamelt bovendien gegevens over VOS-waarden, CO2, luchtvochtigheid en de temperatuur op basis waarvan (kostenbesparende) verbeteringen te realiseren zijn binnen gebouwen.

Voor ons Cloud Garden System ontvingen wij de X-over Innovation Award 2017 die is ingesteld en uitgereikt door Kennispoort Regio Zwolle.

Partners en klanten

Rabobank Zwolle
Novon Schoonmaak
Peppergym
Healthy Workers
Fytagoras
Brink Industrial
Lamalama
Polymer Science Park

Laten we samen een project starten