Geïnspireerd door natuurlijke processen, ontwikkelt Cloud Garden innovatieve oplossingen door de combinatie van natuur met smart technologie.

Neem contact op!
Onze missie.

Wij denken en werken vanuit onze kernwaarden: Innovatief, Samenwerken, Kennis delen en Waarde creëren. Zo ontwikkelen wij innovatieve producten, concepten en oplossingen op basis van natuurtechnologie voor een vitale samenleving.

Innovatief.

Vanuit onze kennis over natuurtechnologie en ons denken buiten de gebaande paden ontwikkelen we vernieuwende en slimme oplossingen voor de werk- zorg-, leer- en woonomgeving waar mensen zich vitaal en productief voelen.

Samenwerken.

Wij geloven dat ontwikkeling door samenwerking en co-creatie tot producten leidt, die écht waarde toevoegen. Onze samenwerkingspartners zijn o.a. ministeries, universiteiten, onderzoeksinstellingen, designers en andere innovatieve bedrijven en organisaties.

Kennis delen.

Wij delen onze kennis en nodigen anderen uit om vanuit eigen expertise en bevlogenheid hun kennis met ons te delen, samen te ontwikkelen, te experimenteren en te leren.

Waarde creëren.

De combinatie van natuurlijke processen en technologie is de invalshoek van waaruit wij waarde toevoegen aan bestaande producten en nieuwe betekenisvolle producten en concepten ontwikkelen. Het daagt ons uit om tot duurzame oplossingen te komen voor een vitale samenleving.