Onze producten te zien in de kijkshop van Excellent Wonen en Leven

De oplossingen van Cloud Garden aangeboden in sfeervolle showroom

In een sfeervolle showroom van maar liefst 600 vierkante meter toont Excellent Wonen & Leven (powered by Hoi4U Group) straks de nieuwste trends op het gebied van meubelen, keukens en allerlei andere trends die te maken hebben met wonen en leven. De showroom van Excellent Wonen en Leven zal binnen niet al te lange tijd te bezoeken zijn

Verschillende groene wanden, moswanden en junglewanden behoren tot het assortiment van Excellent Wonen en Leven. Zo wordt er naast meubilair en keukens ook rekening gehouden met de trend dat het verbeteren van het binnenklimaat een steeds belangrijkere factor wordt binnen deze branche. Daarnaast is de toevoeging van groen in een woon- of leefruimte in sommige gevallen  een geweldige uitkomst voor het creëren van extra sfeer.

Bekijk hier het artikel waarin meer informatie over en foto’s van onze groene wand worden getoond in het Excellent Magazine.

Excellent Wonen en Leven opent binnenkort haar eigen showroom

Deze gloednieuwe showroom is straks te bezoeken op het volgende adres:

Edisonstraat 5, 2652 XS Berkel en Rodenrijs
Openingstijden: maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:30
En op zaterdag geopend van 10:00 t/m 14:00

Wat doet Excellent Wonen en Leven?

Excellent Wonen en Leven is een exclusief magazine met stijlvolle reportages van droomhuizen en de nieuwste interieurs. Je ontdekt hier de trends op woon & lifestyle gebied. Het magazine wordt 6 keer per jaar uitgegeven. Op de website van Excellent Wonen en Leven vind je alles op het gebied van wonen; zowel interieur als exterieur, boeken, culinair, reizen, koophuizen in binnen-en buitenland en ook alle gegevens van de bedrijven die met ons samenwerken.

Daarnaast organiseert Excellent één keer per jaar een high-end woonbeurs met een tikkeltje lifestyle, de Excellent Woonbeurs Rotterdam Ahoy. En straks opent Excellent dus ook haar eigen showroom in Berkel en Rodenrijs.

Benieuwd wat Excellent Wonen en Leven te bieden heeft? Ga dan naar https://excellentmagazine.nl/ voor meer informatie.

Niels Tanger Marketing & Sales