Breed inzetbare klimaatsensor die het binnenklimaat optimaliseert

Ons doel: een gebouw moet optimaal presteren

Moet u ook bezig met de energieprestatie in uw gebouw? Cloud Garden helpt u speuren naar de mazen in uw gebouw. Veel gebouwen kunnen door dynamisch afgesteld te worden wel 10-30% beter presteren. Hiervoor is goede data een hele belangrijke factor.

Alle relevante aspecten in het binnenklimaat inzichtelijk maken

Wij van Cloud Garden zetten ons met onze klimaatsensor in om het binnenklimaat meetbaar, gezonder en energie efficiënter te maken. De Cloud Garden multi-sensor bestaat uit: relatieve luchtvochtigheid, temperatuur, CO2 (ook menselijke activiteit) en verontreinigende stoffen die het binnenklimaat verslechteren zoals vluchtige organische stoffen (TVOC) en fijnstof (PM).

Data as a Service, dus continu een perfect werkende klimaatsensor

Onze klimaatsensor wordt ingezet middels een serviceconstructie (Data as a Service) die continu binnen- en buitenklimaat waarden berekent en voorspelt wat het gebouw nodig heeft op het gebied van temperatuur, CO2, luchtvochtigheid, of vermindering van PM of TVOC. Zo zijn uw aanloopkosten een stuk lager! Het Data as a Service model zorgt ervoor dat de klimaatsensoren continu worden geüpdatet. Wij zijn namelijk van mening dat onze klimaatsensor altijd naar behoren moet functioneren. Het gaat tenslotte om de data en niet om de sensor. Met onze predictive maintenance analyses (voorspellend onderhoud) zorgen wij dat u zo min mogelijk dataverlies oploopt. Hier zijn wij tenslotte verantwoordelijk voor.

Altijd een exact meetresultaat, maar wat doen we daar nu mee?

Of het nu 1 of 1000 klimaatsensoren zijn die wij uitleveren, deze zullen in alle gevallen exact hetzelfde meetresultaat laten zien. Daarnaast hebben wij ons eigen algoritme ontworpen die de hoge kwaliteit data kan omzetten tot zeer waardevolle informatie. Wat we met deze data doen? Wij kwantificeren: waar, wanneer en wat er nodig is om uw gebouw te revitaliseren en van een perfect binnenklimaat te kunnen voorzien. Wij kunnen problemen met uw klimaatsysteem oplossen door deze problemen inzichtelijk te maken en ervoor te zorgen dat het perfecte binnenklimaat gerealiseerd wordt op ieder moment van de dag. Dit doen we door de juiste kostenverlagende oplossingen aan te dragen voor ieder klimaatsysteem in uw gebouw.

Veel kennis in eigen huis

Wij hebben al deze technologieën samen ontworpen met kennisinstituten en wetenschappelijke organisaties. Het resultaat hiervan is dat wij enorm veel kennis in eigen huis hebben en niet bang zijn om deze kennis met u te delen. Digitaliseren, Optimaliseren en Supplementeren.

Denkt u dat u een probleem heeft met uw binnenklimaat of bent u benieuwd hoe het binnenklimaat er bij u uitziet? Neem dan contact op via: info@cloudgarden.nl of bel ons via: 038 – 7730075. Wij gaan graag met u in gesprek.

Klik HIER om de technische specificaties van onze klimaatsensor te bekijken.

Niels Tanger Marketing & Sales