Hoe maakt Cloud Garden huizen en gebouwen slimmer?

VSPARTICLE in gesprek met Tom Koenderman over slimme gebouwen

Het binnenklimaat meten met een klimaatsensor, bijvoorbeeld in een kantoor. Hoe werkt dit nu precies en waar gaat het in de toekomst naartoe als het gaat om slimme gebouwen, (klimaat)sensoren?

In een uitgebreid interview met VSPARTICLE, een bedrijf dat gespecialiseerd is in nanotechnologie, legt onze Tom Koenderman uit (in het Engels) wat al onze ‘Smart Climate Solutions’ kunnen betekenen voor de gebouwde omgeving. De belangrijkste vragen die beantwoord worden, zijn: Hoe maakt Cloud Garden gebouwen slimmer? Wat doet een ‘Smart Building’ voor het klimaat? En hoe kan nanotechnologie bedrijven zoals Cloud Garden helpen om nog milieuvriendelijker te worden? Als laatste wordt er gekeken naar de toekomst als het gaat om slimme gebouwen en huizen en wat wij de afgelopen jaren hebben geleerd.

Al deze vragen worden zeer uitgebreid beantwoord en dit laat perfect zien wat onze werkwijze is als het gaat om het optimaliseren en slimmer maken van een gebouw. Om een gebouw slimmer te maken werken wij volgens drie stappen. Door deze drie stappen uit te voeren, moet dit gaan zorgen voor een besparing van 10-30% op de energierekening van een gebouw. Ook is het belangrijk om de klimaatsensoren te laten werken met zo weinig mogelijk energie. Zo zijn er nog tal van andere vragen die beantwoord worden in het interview met VSPARTICLE.

Nieuwsgierig geworden naar onze visie op al deze onderwerpen? Lees dan de gehele blog op de website van VSPARTICLE.

Niels Tanger Marketing & Sales