Hoe Cloud Garden juist nu kan helpen bij het verbeteren van uw kantooromgeving

Gezondheid van de kantooromgeving belangrijker dan ooit

In deze tijd werken veel mensen thuis en is het op de kantoren rustiger. Medewerkers zijn mobieler en er zijn positieve veranderingen zichtbaar de mate van creativiteit en productiviteit. Ook beseft men nu dat een gezonde werkplek belangrijker is dan ooit. Graag vertellen wij aan de hand van dit blog waarom het juist nu belangrijk is om de kantooromgeving gezonder en slimmer te maken.

Ontwerp van de kantoorruimte zal vanaf nu sterk veranderen

Verlagen van het ziekteverzuim en verspreiding van ziektes tegengaan zullen nu en in de toekomst belangrijke vereisten zijn om rekening mee te houden bij de inrichting van de kantooromgeving. Kantoorruimtes zullen de komende tijd rekening moeten houden met anderhalve meter afstand in een zo gezond mogelijk kantoor. Dit heeft als resultaat dat de indeling van een kantoor zal veranderen, waarbij hygiëne, slimmere gebouwen en een gezonde werkplek hoger op de prioriteitenlijst komt te staan.

Zorgen voor een gezonde, productieve werkplek

Kantooreigenaren leggen tegenwoordig steeds vaker de nadruk op de gezondheid van het gebouw. De focus ligt op een gezondere werkplek en het verhogen van de arbeidsproductiviteit van de medewerkers. Onze groenoplossingen zijn een perfecte uitkomst om de lucht gezonder te maken en de arbeidsproductiviteit te verhogen. De werking van onze plantenwanden zorgt ervoor dat er minder ziekmakende stoffen rondzweven in het binnenklimaat. Daarnaast verbetert het de luchtvochtigheid en de gevoelstemperatuur in een ruimte. Deze verbeteringen hebben een positieve invloed op het verhogen van de arbeidsproductiviteit van de medewerker, maar zorgt ook voor een besparing op de energiekosten.

Het kantoorgebouw slimmer en energie-efficiënter maken

Steeds vaker worden gebouwen slimmer en worden deze uitgerust met klimaatsystemen die ervoor zorgen dat het binnenklimaat optimaal is. Met onze multi-sensor kunnen wij gebouwen slimmer, gezonder en energie-efficiënter maken. Onze sensoren meten verontreinigende stoffen in een gebouw. Met deze metingen kan een analyse gemaakt worden die inzicht geeft in de klimaatproblemen van uw gebouw. Middels de algoritmes die Cloud Garden ontwikkelt, kunnen klimaatbeheersingssystemen slim aangestuurd worden. Daardoor kan er automatisch gereageerd worden op wat de sensor meet. Dit heeft als resultaat dat het gebouw waarin u werkt slimmer, gezonder en energie-efficiënter wordt.

Heb je eigen ideeën voor de anderhalve meter economie waarbij je de luchtzuiverende werking van planten wilt toepassen? Wij hebben creatieve ontwerpers in dienst die je kunnen helpen met het realiseren van goede plannen. Kom met ons in contact via info@cloudgarden.nl, bel ons via: 038-7730075, of vul onderstaand contactformulier in:


 

Niels Tanger Marketing & Sales