Geslaagde opening van ons nieuwe kantoorpand in Zwolle

Opening nieuwe kantoorpand meer dan geslaagd!

26 september was voor het gehele Cloud Garden team een spannende dag. Deze dag werd ons nieuwe kantoorpand aan de Telfordstraat 9 in Zwolle geopend voor een grote groep relaties en bekenden van het Cloud Garden team. Vooraf was Cloud Garden druk met het versturen van de uitnodiging via mail en via een milieuvriendelijke kaart die alle genodigden via de post hebben ontvangen. De aanmeldingen stroomden daarna in een gestaag tempo binnen. Hierna hebben we een inschatting kunnen maken van het aantal mensen dat zou komen.

Start van het event en presentatie nieuwe innovaties

Tijdens de opening zagen we een grote groep van deze mensen uiteindelijk arriveren op het event dat niet alleen draaide om de opening van ons nieuwe kantoorpand, maar ook de presentatie van onze nieuwe waterwand, die de luchtvochtigheid verbetert in het binnenklimaat. Daarnaast werd de nieuwste versie van onze room divider gepresenteerd, een kleinere en mobielere versie van de groene wand.  Nadat iedereen gearriveerd was, verhuisden alle aanwezigen naar de bovenverdieping van het nieuwe kantoor. Speciale aan het kantoor is dat het misschien wel het meest duurzame kantoorgebouw is van Zwolle. Op het dak zijn meerdere zonnepanelen geplaatst, wordt de temperatuur geregeld door een warmtepomp en is het binnenklimaat geoptimaliseerd door de grote groene wand die, voor de juiste ventilatie van de Air Cloud, wordt aangestuurd door onze klimaatsensor. Ook staat er bij binnenkomst van de bovenverdieping een roomdivider en meerdere grote en kleine planten verspreid over de ruimtes.

Eenmaal boven begon het event met een welkomstgroet door Wim Brink, waarna Tom Koenderman en Bas Beugels alle ins en outs van Cloud Garden en het nieuwe kantoorpand hebben toegelicht. Na ongeveer een half uur was er tijd voor een praatje en een borrel met een hapje. Buiten, waar het overigens goed toeven was, en in het kantoorpand werd er veel gepraat en gelachen onder het genot van verschillende koude en warme hapjes en drankjes. We willen dan ook iedereen bedanken voor zijn of haar aanwezigheid en de prachtige cadeau’s die we mochten ontvangen op deze voor ons zeer geslaagde dag. Speciale dank gaat uit naar onze kok en de BaristaBrothers die keihard hebben gewerkt om iedereen van hapjes en drankjes te voorzien.

Klik op de afbeeldingen om ze in het goede formaat te zien.

Niels Tanger Marketing & Sales