Fiscale voordelen voor Cloud Garden groene wandsysteem

Twee fiscale voordelen bij aankoop Cloud Garden groene wandsysteem 

Er zijn al veel goede redenen om te kiezen voor het groene wandsysteem van Cloud Garden. Zo is deze groene plantenwand circulair, modulair en 100% in Nederland geproduceerd, waardoor het milieu minimaal wordt belast. Het is daarnaast bewezen dat plantenwanden zorgen voor een vermindering van stress en ziekteverzuim en voor een verhoging van het werkgeluk en de productiviteit. Naast dat, zorgen de plantenwanden voor een verfraaiing van uw werkplek, showroom of ontvangstruimte.

Nieuwe stimulans door kwalificatie voor fiscale stimuleringsregelingen

Vanaf 1 januari 2020 komt daar een extra stimulans bij: vanwege de positieve effecten op het binnenklimaat, zoals het zuiveren en koelen van de binnenruimte, kwalificeert het Cloud Garden groene wandsysteem zich voor diverse fiscale stimuleringsregelingen.

Voor de aankoop van iedere wand met een oppervlakte van 5 m2 of meer kunt u het volgende in mindering brengen op uw resultaat voor vennootschaps- of inkomstenbelasting:

KIA – KleinschaligheidsInvesteringsAftrek: 28% van de koopsom*
MIA – MilieuInvesteringsAftrek: 36% van de koopsom*

Deze regelingen laten zich combineren. U kunt dus 28 + 36 = 64% van de investering in aftrek brengen!

*Het daadwerkelijke financiële voordeel is afhankelijk van de fiscale situatie en het gerealiseerde resultaat van uw onderneming. Kijk voor meer informatie op de site www.rvo.nl of informeer bij uw accountant of fiscalist.

Vamil-regeling

U kunt vervolgens ook nog kiezen voor de versnelde afschrijving volgens de Vamil regeling: Willekeurige Afschrijving Milieu-investeringen: 75% van de aankoop mag u volledig afschrijven op het moment dat u wenst. Daarmee stelt u belastingafdracht uit en realiseert u een liquiditeitsvoordeel.

Wilt u meer weten over de concrete voordelen van het Cloud Garden groene wandsysteem? Ontvang je graag een offerte? Maak een afspraak met één van onze salesmedewerkers:

Niels Tanger
M. 06-14871946
niels@cloudgarden.nl

Herman Oving
M. 06-20407897
herman@cloudgarden.nl

Download hier het document omtrent het fiscale voordeel

Niels Tanger Marketing & Sales