NL

Niels Tanger

Cloud Garden zorgt er met haar innovatieve groene wanden voor dat een mens zich prettiger en vitaler voelt doordat het binnenklimaat wordt verbeterd en de mensen die daarin werken minder vaak ziek zijn. De best passende oplossing kunnen bieden voor een gezond binnenklimaat en een vitale werkomgeving door innovatieve natuurtechnologie, dat zijn voor mij de belangrijkste pijlers voor Cloud Garden.

Ik heb in de periode van september 2018 tot en met maart 2019 als Commerciële Economie-student een marketingscriptie mogen schrijven voor Cloud Garden. Deze scriptie was gericht op het zo goed mogelijk inzetbaar kunnen maken van de klimaatsensor in een specifieke afzetmarkt. Inmiddels heb ik deze scriptie met een ruime voldoende mogen afronden. Hierna ben ik met de medewerkers van Cloud Garden gesprek gegaan om in dienst te treden, met succes. Tijdens de vijf dagen dat ik werkzaam ben voor Cloud Garden zal ik mij volledig focussen op marketing en sales.

Ik houd ervan om de online omgeving te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat er zoveel mogelijk mensen geïnteresseerd raken in datgene wat een bedrijf te vertellen heeft. Tijdens mijn opleiding Commerciële Economie kwam ik erachter dat Online Marketing datgene is wat ik interessant vindt. Het schrijven van content, het verbeteren van de vindbaarheid, het onderzoeken van nieuwe of bestaande markten en het interesseren van zoveel mogelijk mensen via de online kanalen zijn een kleine greep uit datgene wat ik geweldig vind om te doen. Daarnaast merkte ik tijdens het in dienst treden bij Cloud Garden dat ik meer wilde ontdekken binnen de sales en inmiddels voer ik diverse salesgesprekken met (potentiële) klanten en partners. De kennis die ik opdoe binnen mijn werkgebieden (online) marketing of sales vullen elkaar perfect aan. Daarmee benut ik alle facetten van mijn afgeronde HBO-studie, met veel plezier binnen een jong en innovatief bedrijf.

 

Geïnteresseerd in dit artikel? Neem contact op!