NL

Herman Oving

“Het mooie van werken bij Cloud Garden is de positieve impact die we daadwerkelijk op de leefomgeving kunnen hebben. Samen realiseren wij duurzaam een aantoonbaar beter klimaat in de gebouwde omgeving. En daarbij besparen wij in veel gevallen ook nog eens fors op energie- en materiaalverbruik.

Ik mag leiding geven aan Cloud Garden en ben daarvoor intrinsiek gemotiveerd. Het jonge team mensen, met een mooie groene missie, motiveert mij om de voordelen die Cloud Garden realiseert voor een zo breed mogelijke groep beschikbaar te stellen. Daarbij werken wij intensief samen met eindgebruikers, leveranciers, overheden en andere belanghebbenden om de wereld van de toekomst nu al wat gezonder te maken. En het mooie is: iedereen mag ervan profiteren!

In mijn werk ben ik nuchter, wars van poeha en gericht op maximale klanttevredenheid. Daarom ben ik ook zo blij met de wetenschappelijke basis onder onze proposities. Mijn brede achtergrond op technisch, commercieel en organisatorisch vlak stel ik graag beschikbaar om met u goede zaken tot stand te brengen.