Cloud Garden te zien in nieuwe brochure van Zone.college

Onze producten te zien in Creatief.zone

Afgelopen juli kregen wij van Zone.college de vraag of wij een bijdrage wilde leveren aan de nieuwe brochure. Deze VMBO- en MBO school richt zich op innovatief groen en duurzaam onderwijs, waarbij er in september 2020 ook een nieuwe opleiding te kiezen is binnen het domein Binnengroen. Voor ons dus reden genoeg om ons beeldmateriaal aan te leveren.

Uiteindelijk is het een mooie mix geworden van onze afbeeldingen gecombineerd met de afbeeldingen van Zone College. Hiermee hopen we natuurlijk zoveel mogelijk studenten mee te inspireren, maar ook duidelijk te maken wat er mogelijk is binnen het domein Binnengroen.

Binnengroen van Zone.College

Een opleiding volgen bij Binnengroen.zone is toekomstgericht onderwijs krijgen, met theorie en veel praktijk. Daarbij krijg je regelmatig gastlessen van bedrijven. Bijvoorbeeld van tuincentra, bedrijven in de bouwwereld, architecten en groenkunstenaars. Ook loop je stage of (als je een BBL-opleiding volgt) werk je bij een bedrijf in Nederland of in het buitenland. Een mooie manier om kennis te maken met je toekomstige vak en met de nieuwste ontwikkelingen!

Bekijk hier de volledige brochure

Bezoek de website van Zone.college voor meer informatie.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven

Niels Tanger Marketing & Sales