Cloud Garden nu lid van Ronald McDonald Huis Zwolle

Cloud Garden nu lid van Ronald McDonald Huis Zwolle

Sinds kort is Cloud Garden lid geworden van het Ronald McDonald Huis in Zwolle. In het Ronald McDonald Huis logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Isala ziekenhuis in Zwolle. Deze organisatie leeft volledig van donateurs, sponsors en vrijwilligers. Afgelopen jaar is Cloud Garden in contact gekomen met deze organisatie en is er vrij snel besloten om lid te worden. Wij hebben het Ronald McDonald Huis daarom een Cloud Garden Mini geschonken.

Lidmaatschap levert voor beide partijen iets op

Naast het lidmaatschap en onze schenking, is er iedere maand een netwerkbijeenkomst voor alle bedrijven en instellingen die lid zijn. Naast het ontbijt in de vroege ochtend, zorgt het er ook voor dat zakelijke contacten gelegd kunnen worden.

Onze Ruth Heynen nam deel aan het 93e Ronald McDonald Business Breakfast. Hier werden wij welkom geheten door de organisatie samen met enkele andere nieuwe leden. 18 juni 2019 zal het volgende ontbijt plaatsvinden.

De ontbijtbijeenkomsten vinden tien keer per jaar plaats, elke keer op de derde dinsdag van de maand (m.u.v. juli en augustus).* De deelnemers treffen elkaar op locatie bij één van de deelnemers, óf in een horecagelegenheid in de regio. Elke ontbijtbijeenkomst wordt gesponsord door één van de leden.

De opbrengst van deze netwerkbijeenkomsten komt geheel ten goede van het Ronald McDonald Huis.

Niels Tanger Marketing & Sales