Cloud Garden neemt deel aan de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer 2020

Deelname Cloud Garden aan Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer 2020

Net als vorig jaar is Cloud Garden dit jaar weer te vinden op de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer in de Jaarbeurs Utrecht. Op beursstand H10 zullen al onze binnenklimaatoplossingen gepresenteerd worden. Onze beursstand laat over de gehele breedte allerlei groene plantenwanden zien en daartussen zal de klimaatsensor worden gepresenteerd. Ook de waterwand is dit keer in een aangepaste variant te zien.

Drie dagen lang, van woensdag 29 tot en met vrijdag 31 januari 2020, staat de Jaarbeurs in Utrecht in het teken van alles wat er met facilitair management en gebouwbeheer te maken heeft. Inmiddels biedt de vakbeurs alweer 22 jaar een podium aan haar standhouders om hun kennis, ervaring en innovaties te delen met de tienduizenden professionals die ieder jaar de beurs bezoeken.

Roomdivider te zien op het Noviteitenplein

Op het Noviteitenplein zal onze roomdivider te zien zijn. Op dit plein worden allerlei nieuwigheden gepresenteerd die van waarde kunnen zijn voor professionals uit de branches facilitair management of gebouwbeheer. Noviteiten moeten iets bijdragen aan de duurzame werkbeleving. Of het nu gaat om producten die bijdragen aan een gezonde, veiligere werkomgeving of hergebruik van grondstoffen, het moet de werkomgeving van medewerkers kunnen verbeteren. Dat is nu precies de reden dat onze circulaire roomdivider dit jaar op het Noviteitenplein staat. 29 januari wordt de winnaar tijdens de beurs bekendgemaakt.

Lezing van Tom Koenderman op woensdag 29 januari

Op 29 januari geeft oprichter van Cloud Garden, Tom Koenderman, een lezing over hoe wij met groen, water en een klimaatsensor het binnenklimaat kunnen optimaliseren en energie-efficiënter kunnen maken.

Tijdens deze 20 minuten durende lezing deelt hij zijn kennis en expertise met de deelnemers. Ook beantwoordt hij graag vragen die gaan over het binnenklimaat of het slimmer en energie-efficiënter maken van gebouwen door middel van natuur en technologie. Met zijn opgedane kennis binnen de biologie probeert hij de bezoeker van deze lezing iets nieuws te vertellen.

Geïnteresseerd? Ga dan naar de lezing van Tom Koenderman op 29 januari van 10:30 t/m 10:50 in zaal 4. Meer informatie over deze lezing is te vinden op de website van Vakbeurs Facilitair.

Wanneer is de Vakbeurs te bezoeken?

Woensdag 29 januari 2020 van 10:00 tot 18:00
Donderdag 30 januari 2020 van 10:00 tot 18:00
Vrijdag 31 januari 2020 van 10:00 tot 17:00

Wij nodigen u van harte uit

Wij nodigen u van harte uit op onze stand voor een gesprek. We lichten onze binnenklimaatoplossingen en de waarde die het voor u kan hebben, graag aan u toe. Wilt u nu alvast een afspraak maken? Dat kan via onderstaande knop:

Afspraak maken

Meld je alvast gratis aan

Via deze link kun je je gratis aanmelden.

Meer informatie over onze deelname op de website van de Vakbeurs.

Niels Tanger Marketing & Sales