Bezoek Cloud Garden tijdens de TrendsExpo in Zwolle

Cloud Garden neemt deel aan TrendsExpo in de IJsselhallen Zwolle

21 en 22 november vindt dé ondernemersbeurs voor de Regio Zwolle plaats. In de IJsselhallen zijn deze dagen allerlei verschillende bedrijven uit de regio Zwolle te vinden. Ook Cloud Garden neemt samen met Thereca, Campenaer Koffie en Backstage AV deel aan dit tweedaagse businessevent. Het event start 21 november om 14:00 uur en zal rond 22:00 uur eindigen. Op donderdag 22 november gelden dezelfde openingstijden (14:00 uur t/m 22:00 uur)

Cloud Garden zal haar volledige assortiment met ‘smart climate solutions’ presenteren. Ook onze waterwand en aangepaste roomdividers worden op deze gezamenlijke stand gepresenteerd. Ruth, Bas en Tom zien u graag langskomen op de beursstand 122. Vergeet tijden uw bezoek niet om Team Cloud Garden te vragen naar de eindejaarsactie, die u op de beursstand kunt verzilveren!

Wij nodigen u van harte uit om onze stand 122 te bezoeken en gaan graag met u in gesprek over onze laatste ontwikkelingen over het optimaliseren van het binnenklimaat. Ook raden wij aan om in gesprek te gaan met onze mede standhouders Thereca, Campenaer Koffie en Backstage AV.

Meer informatie over dit tweedaagse businessevent in Zwolle vindt u op: http://www.trends-expo.nl/

Niels Tanger Marketing & Sales