Grote fiscale voordelen bij aanschaf van Cloud Garden groene plantenwand

6 juli 2020

Twee fiscale voordelen bij aankoop Cloud Garden groene wandsysteem

Er zijn al veel goede redenen om te kiezen voor het groene wandsysteem van Cloud Garden. Zo is deze groene plantenwand circulair, modulair en 100% in Nederland geproduceerd, waardoor het milieu minimaal wordt belast. Het is daarnaast bewezen dat plantenwanden zorgen voor een vermindering van stress en ziekteverzuim en voor een verhoging van het werkgeluk en de productiviteit. Naast dat, zorgen de plantenwanden voor een verfraaiing van uw werkplek, showroom of ontvangstruimte.

Nieuwe stimulans door kwalificatie voor fiscale stimuleringsregelingen

Vanaf 1 januari 2020 komt daar een extra stimulans bij: vanwege de positieve effecten op het binnenklimaat, zoals het zuiveren en koelen van de binnenruimte, kwalificeert het Cloud Garden groene wandsysteem zich voor diverse fiscale stimuleringsregelingen.
Voor de aankoop van iedere wand met een oppervlakte van 5 m2 of meer kunt u het volgende in mindering brengen op uw resultaat voor vennootschaps- of inkomstenbelasting:
• KIA – KleinschaligheidsInvesteringsAftrek: 28% van de koopsom*
• MIA – MilieuInvesteringsAftrek: 36% van de koopsom*
Deze regelingen laten zich combineren. U kunt dus 28 + 36 = 64% van de investering in aftrek brengen.

*Het daadwerkelijke financiële voordeel is afhankelijk van de fiscale situatie en het gerealiseerde resultaat van uw onderneming. Kijk voor meer informatie op de site www.rvo.nl of informeer bij uw accountant of fiscalist.

Vamil-regeling

U kunt vervolgens ook nog kiezen voor de versnelde afschrijving volgens de Vamil regeling: Willekeurige Afschrijving Milieu-investeringen: 75% van de aankoop mag u volledig afschrijven op het moment dat u wenst. Daarmee stelt u belastingafdracht uit en realiseert u een liquiditeitsvoordeel.

Wilt u meer weten over de concrete voordelen van het Cloud Garden groene wandsysteem? Ontvang je graag een offerte? Maak een afspraak met één van onze salesmedewerkers:

Niels Tanger
M. 06-14871946
niels@cloudgarden.nl

Herman Oving
M. 06-20407897
herman@cloudgarden.nl

Download hier het document omtrent het fiscale voordeel

2 + 7 =

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen

Corona-virus update

In onderling overleg hebben wij besloten om zoveel mogelijk onze werkzaamheden vanuit huis uit te voeren. Dit betekent dat ons kantooradres in de week van 16 – 20 maart gesloten zal zijn. Dit besluit is genomen om verdere...

Hoe Cloud Garden kan helpen bij het realiseren van een gezonde kantooromgeving

Gezonde kantooromgeving belangrijker dan ooit In deze tijd werken veel mensen thuis en is het op de kantoren rustiger. Medewerkers zijn mobieler en er zijn positieve veranderingen zichtbaar de mate van creativiteit en productiviteit. Ook beseft men nu dat een gezonde...

Grote fiscale voordelen bij aanschaf van Cloud Garden groene plantenwand

Twee fiscale voordelen bij aankoop Cloud Garden groene wandsysteem Er zijn al veel goede redenen om te kiezen voor het groene wandsysteem van Cloud Garden. Zo is deze groene plantenwand circulair, modulair en 100% in Nederland geproduceerd, waardoor het milieu...

Brandveiligheid van de Cloud Garden groene wandsystemen

RVS en staal gebruikt door Cloud Garden erg brandveilig Brandveiligheid is één van de thema’s waar bij de inrichting van een gebouw in meer of mindere mate rekening mee wordt gehouden. De eisen omtrent brandveiligheid zijn sinds jaar en dag een onderwerp binnen de...

Planten in uw zorginstelling. Wat zijn de voordelen?

Groene leef- en werkomgeving in de zorgsector Diverse werk- en leefomgevingen lenen zich ervoor om van groen gebruik te maken. Of dit nu een aantal planten zijn of grotere groene wanden die luchtzuiverende capaciteiten hebben, op vrijwel iedere plek in de gebouwde...

Verbeter de akoestiek in uw kantoor met planten

Planten absorberen geluid en zorgen voor betere akoestiek in het kantoor Dat planten sfeerverhogend zijn en de luchtkwaliteit kunnen verbeteren, is voor iedereen bekend. Maar planten doen ook iets met de akoestiek van een (kantoor)ruimte. Geregeld wordt ons de vraag...

Slecht binnenklimaat op school? Wij helpen u graag

Een slecht binnenklimaat op school komt vaak voor Op scholen is het binnenklimaat vaak niet zoals deze moet zijn. Hierdoor treden er diverse comfort- en gezondheidsklachten op bij zowel de leerlingen als de leerkrachten. Door goed te sturen op een gezond binnenklimaat...

Lage luchtvochtigheid op kantoor? Cloud Garden helpt!

Last van een lage luchtvochtigheid op uw kantoor? Eén van de grootste problemen in een kantoor of binnen een bedrijf is een lage luchtvochtigheid. Doordat er een lage luchtvochtigheid is, kunnen er allerlei vervelende klachten voorkomen zoals een droge keel, hoofdpijn...

Hoe semi-hydrocultuur zorgt voor eenvoud in onderhoud

Het gebruik van hydrocultuur bij interieurbeplanting Er zijn diverse soorten hydrocultuur op de markt die gebruikt kunnen worden voor het beplanten van diverse groene plantenwanden, plantenpotten of andere interieurbeplanting. Maar waarom wordt dit substraat eigenlijk...

Binnenklimaatexperiment Gemeente Nijmegen

Wat zijn volgens de Gemeente Nijmegen de positieve effecten van onze groen- en wateroplossingen? Met de Gemeente Nijmegen (i.s.m. DonkerGroen en Kernwaarde Groen) hebben wij een binnenklimaatexperiment uitgevoerd. Dit experiment richtte zich op de positieve effecten...